Šta videti

Vinarija”Galot”

Vinarija „Galot“, koja se nalazi u Banatskom Karlovcu, nudi istinskim ljubiteljima vina autentičnu avanturu koja počinje na obroncima Deliblatske peščare, poslednje kontinentalne pustinje u Evropi.  Uživajte u obilasku vinograda koji se nalaze na Devojačkom bunaru, biseru Deliblatske peščare,vinarije u Banatskom Karlovcu uz nezaobilaznu degustaciju najkvalitetnijih vina u tradicionalnom ambijentu, takođe tu je i mogućnost organizovanja ručka uz zvuke tamburice koji se savršeno slažu uz jedinstvenu vinsku ponudu. Kapacitet degustacione sale je do 50 gostiju.


Škola jahanja”Calypso”

Ergela konja “Calypso” nalazi se na Devojačkom bunaru I posetiocima pruža mogućnost druženja sa ovim plemenitim životinjama. Svakako da će doneti jedno novo iskustvo I sagledavanje Deliblatske peščare na jedan sasvim nesvakidašnji način. U skolopu ove ergele nalazi se vikendica za iznajmljivanje, gde možete provesti svoj odmor u skladu sa prirodom. Vikendica je pet friendly, ali pruža I mogućnost rentiranja pansiona za konje tako da svoj odmor možete provesti u društvu svog ljubimca I zajedno se upoznati sa svim lepotama Devojačkog bunara.

 
 

Crkva Brvnara Sv.Ognjene Marije

Jedinstvena crkva brvnara u Banatu,zadužbina Turističke organizacije opštine Alibunar,nalazi se na samom izletištu u Devojačkom bunaru,posvećena je Ognjenoj Mariji hrišćanskoj svetiteljki  koju pravoslavna crkva slavi 30 Jula.

Bazen u borovoj šumi
Bazen  sa termalnom vodom olimpijskih dimenzija na Devojačkom bunaru ,nalazi se u sred borove šume u nesvakidašnjem ambijentu ,predstavlja pravu oazu za osveženje i opuštanje u letnjem periodu.

Turistička organizacija opštine Alibunar